dijous, 29 d’abril del 2010

Relat Encadenat

Interessant initiativa al bloc Relat Encadenat ...

L'Oficina de Cooperació i Solidaritat (OCiS) amb el suport del Centre de Documentació en Cooperació i Solidaritat (CDOCS) convoca la 1a edició del Relat Encadenat que es durà a terme fins el pròxim 14 de maig de 2010.
Aquesta iniciativa té com objectiu impulsar l'escriptura d'un relat encadenat que giri al voltant de conceptes de comerç just i banca ètica, i dels seus principis: salaris dignes, no explotació infantil, respecte al medi ambient, agricultura ecològica, drets laborals dignes, igualtat d'oportunitats entre homes i dones (buscar els principis del CJ i de la Banca Ètica) amb la finalitat de reflexionar sobre les actuals injustícies del comerç internacional i les alternatives que ofereix el comerç just global i local.
....
En què consisteix? És molt fàcil, tant sols s'ha d'anar continuant el text que ja està començat i que vagi lligant amb sentit d'acord amb l'objectiu que es pretén.
Qui hi pot participar? És obert a tota la ciutadania
Extensió del text? Els participants poden escriure com a mínim 60 paraules i com a màxim 120 aproximadament.
Termini de participació? Fins el 14 de maig de 2010
...
El resultat final del Relat Encadenat es podrà llegir el dia 15 de maig, en el marc de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica que es durà a terme a la plaça de l'Institut d'Estudis Il·lerdencs de Lleida, de 12h a 20:30h, en l'espai de l'Oficina de Cooperació i Solidaritat (OCiS).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada