divendres, 22 de març del 2013

Els peixos no tanquen els ulls - Club de Lectura

Va ser l’any 2006 que el Club de Lectura de Tortosa es va posar en marxa. Gràcies a la iniciativa conjunta de la Biblioteca Marcel·líDomingo de Tortosa i de l’escriptor Jesús M. Tibau el club ha anat consolidant-se i s’ha convertit en un punt de trobada mensual. En som uns quants els que ens agrada reflexionar i xerrar de tot allò que hem anat percebent al llarg de la lectura.
En entrar a l’any 2013, el Jesús ens va anunciar que per un imperatiu d’aquestos de la vida havia de fer un pas al costat. Després d’assistir durant cinc anys a les sessions com a lectora ara he passat a anar-hi com a co-coordinadora. Jesús continua fent certes gestions i jo m’encarrego de dinamitzar la trobada presencial a la biblioteca. Des d’aquí moltes gràcies a Jesús i a Irene, directora de la biblioteca, per donar-me l’oportunitat de col·laborar en aquesta empresa.

Avui ha estat la meva segona sessió com a co-coordinadora i hem comentat el llibre Els peixos no tanquen els ulls, d’Erri de Luca. Una lectura profunda i bella alhora. No se sap ben bé quan s’acaba la poesia i quan es comença la narrativa, si és que n’hi ha cap de línia divisòria!
Un llibre farcit de frases per a recordar i allò que més ens agrada fer: per a comentar i compartir en veu alta. I així ho hem fet.

El proper club serà el 26 d’abril. Tindrem a l’autor Francesc Valls que ens parlarà del seu llibre El domador de puces.
Us hi esperem!  

Sílvia Panisello Cabrera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada