divendres, 30 de març del 2012

Alliberament massiu de llibres pels carrers de Tortosa!

Wikipedia ens diu: El book crossing (passallibres) consisteix en deixar llibres en llocs públics per tal que altres els recullin i els llegeixin (i els tornin a deixar).


L'autor ebrenc Jesús M. Tibau ha organitzat la 3a jornada de Bookcrossing Massiu a Tortosa, que tindrà lloc demà, 30 de març, durant la qual s'alliberarà molts de llibres pels carrers de Tortosa, amb la col·laboració de diverses editorials i de la Biblioteca Marcel·lí Domingo.
També ens proposa que natros aprofitem el mateix dia per a alliberar aquells llibres que ja només pleguen pols a casa i, així, donar-los una segona vida. Com més serem ... i si en trobem de llibres pels carrers, quina alegria!!
Per més detalls, mirem al seu bloc.


Natros hi participarem alliberant llibres que han donat les editorials; La Galera, Onada Edicions, Bromera, Cossetània, Edicions del Bullent, El Gall Editor, i Tablaria - com es poden veure a la foto que els hem fet abans de començar l'alliberament!




2 comentaris:

  1. El comentari no fa referència a aquesta entrada.

    El motiu es felicitar a la Sílvia i a la Ma. José, i donar'los un 10 com coordinadores del Club de lECTURA, substitutes.
    M. Teresa Romeu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Teresa (amb una mica de retard)

      La veritat és que vam xalar molt i vam llegir l'obra molt detingudament. Vam aprofundir en moltes idees diferents.

      Vinga, a pel següent llibre!

      Elimina